Projekt "Kulinářské umění" na Střední škole hotelnictví a gastronomie SČMSD Praha, s.r.o. v Praze - Klánovicích
Project "Culinary Arts" at Hotel and Gastronomy School SČMSD Praha, s.r.o. in Prague - Klánovice
bakalářská práce (OBHÁJENO)
Zobrazit/ otevřít
Trvalý odkaz
http://hdl.handle.net/20.500.11956/91730Identifikátory
SIS: 186144
Kolekce
- Kvalifikační práce [19116]
Autor
Vedoucí práce
Oponent práce
Prokop, Jiří
Fakulta / součást
Pedagogická fakulta
Obor
Učitelství praktického vyučování a odborného výcviku
Katedra / ústav / klinika
Katedra pedagogiky
Datum obhajoby
15. 9. 2017
Nakladatel
Univerzita Karlova, Pedagogická fakultaJazyk
Čeština
Známka
Dobře
Klíčová slova (česky)
Rámcový vzdělávací program, metody výuky, výuka odborných předmětů, moderní výuka gastronomie, on-line video kurz, e-learning, gastronomie, kuchař, kulinářské uměníKlíčová slova (anglicky)
Framework educational program, Teaching methods, Teaching of vocational subjects, Modern learning of gastronomy, Online video course, E-learning, Gastronomy, Cook, Culinary artCitace dokumentu
Metadata
Zobrazit celý záznamSouvisející záznamy
Zobrazují se záznamy příbuzné na základě názvu, autora a předmětu.
-
Francouzská kultura v Praze
Výsledek obhajoby: OBHÁJENOHeinertová, Aneta (Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta, 2018)Datum obhajoby: 11. 9. 2018 -
Kultura vietnamské gastronomie
Výsledek obhajoby: NEOBHÁJENOPham, Thuy Duong (Univerzita Karlova, Filozofická fakulta, 2016)Datum obhajoby: 6. 9. 2016Bakalářská práce se zabývá kulturou vietnamské gastronomie. V první části je stručně charakterizována obecná a vietnamská gastronomie. Dále je konkrétně předkládána kultura gastronomie majoritního etnika Vietů v severním ... -
Kultura vietnamské gastronomie
Výsledek obhajoby: OBHÁJENOPham, Thuy Duong (Univerzita Karlova, Filozofická fakulta, 2018)Datum obhajoby: 11. 6. 2018Bakalářská práce se zabývá kulturou vietnamské gastronomie. První část práce pojednává o jídle a pití ve Vietnamu s důrazem na sociální rozměr společného stravování a regionální rozdíly. Další část se věnuje náčiní, které ...