Projekt "Kulinářské umění" na Střední škole hotelnictví a gastronomie SČMSD Praha, s.r.o. v Praze - Klánovicích
Project "Culinary Arts" at Hotel and Gastronomy School SČMSD Praha, s.r.o. in Prague - Klánovice
bachelor thesis (DEFENDED)
View/ Open
Permanent link
http://hdl.handle.net/20.500.11956/91730Identifiers
Study Information System: 186144
Collections
- Kvalifikační práce [18094]
Author
Advisor
Referee
Prokop, Jiří
Faculty / Institute
Faculty of Education
Discipline
Teacher Training in Vocational Education and Training
Department
Information is unavailable
Date of defense
15. 9. 2017
Publisher
Univerzita Karlova, Pedagogická fakultaLanguage
Czech
Grade
Good
Keywords (Czech)
Rámcový vzdělávací program, metody výuky, výuka odborných předmětů, moderní výuka gastronomie, on-line video kurz, e-learning, gastronomie, kuchař, kulinářské uměníKeywords (English)
Framework educational program, Teaching methods, Teaching of vocational subjects, Modern learning of gastronomy, Online video course, E-learning, Gastronomy, Cook, Culinary artCitace dokumentu
Metadata
Show full item recordRelated items
Showing items related by title, author, creator and subject.
-
Francouzská kultura v Praze
Defence status: DEFENDEDHeinertová, Aneta (Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta, 2018)Date of defense: 11. 9. 2018 -
Kultura vietnamské gastronomie
Defence status: NOT DEFENDEDPham, Thuy Duong (Univerzita Karlova, Filozofická fakulta, 2016)Date of defense: 6. 9. 2016Bakalářská práce se zabývá kulturou vietnamské gastronomie. V první části je stručně charakterizována obecná a vietnamská gastronomie. Dále je konkrétně předkládána kultura gastronomie majoritního etnika Vietů v severním ... -
Kultura vietnamské gastronomie
Defence status: DEFENDEDPham, Thuy Duong (Univerzita Karlova, Filozofická fakulta, 2018)Date of defense: 11. 6. 2018Bakalářská práce se zabývá kulturou vietnamské gastronomie. První část práce pojednává o jídle a pití ve Vietnamu s důrazem na sociální rozměr společného stravování a regionální rozdíly. Další část se věnuje náčiní, které ...