Potravinové právo v ČR a v zahraničí
Food industry in the Czech Republic and abroad
diplomová práce (OBHÁJENO)
Zobrazit/ otevřít
Trvalý odkaz
http://hdl.handle.net/20.500.11956/58478Identifikátory
SIS: 130295
Kolekce
- Kvalifikační práce [13751]
Autor
Vedoucí práce
Oponent práce
Snopková, Tereza
Fakulta / součást
Právnická fakulta
Obor
Právo
Katedra / ústav / klinika
Katedra práva životního prostředí
Datum obhajoby
27. 1. 2014
Nakladatel
Univerzita Karlova, Právnická fakultaJazyk
Čeština
Známka
Velmi dobře
Klíčová slova (česky)
potravinové právo, označování potravin, právní aspekty výživyKlíčová slova (anglicky)
food law, food labelling, legal aspects of nutritionTato diplomová práce pojednává o potravinovém právu v České republice a zahraničí se zaměřením na úpravu v rámci Evropské unie. Jejím cílem je nejen uvedení do celkové problematiky potravinového práva představením základních právních pramenů a jejich nedávných významných změn, ale především se zaměřuje na označování potravin, právní aspekty výživy a úpravu potravinového práva ve Francii. Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)
This thesis deals with the legal regulation of the food law in the Czech Republic and abroad, focusing on EU food law. Its aim is not only to provide an introduction to overall issue of food law by introducing the legal sources and their recent important amendments but also to focus on food labelling, legal aspects of nutrition and the food law in France. Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)