Potravinové právo v ČR a v zahraničí
Food industry in the Czech Republic and abroad
diploma thesis (DEFENDED)
![Document thumbnail](/bitstream/handle/20.500.11956/58478/thumbnail.png?sequence=8&isAllowed=y)
View/ Open
Permanent link
http://hdl.handle.net/20.500.11956/58478Identifiers
Study Information System: 130295
Collections
- Kvalifikační práce [13702]
Author
Advisor
Referee
Snopková, Tereza
Faculty / Institute
Faculty of Law
Discipline
Law
Department
Department of Environmental Law
Date of defense
27. 1. 2014
Publisher
Univerzita Karlova, Právnická fakultaLanguage
Czech
Grade
Very good
Keywords (Czech)
potravinové právo, označování potravin, právní aspekty výživyKeywords (English)
food law, food labelling, legal aspects of nutritionTato diplomová práce pojednává o potravinovém právu v České republice a zahraničí se zaměřením na úpravu v rámci Evropské unie. Jejím cílem je nejen uvedení do celkové problematiky potravinového práva představením základních právních pramenů a jejich nedávných významných změn, ale především se zaměřuje na označování potravin, právní aspekty výživy a úpravu potravinového práva ve Francii. Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)
This thesis deals with the legal regulation of the food law in the Czech Republic and abroad, focusing on EU food law. Its aim is not only to provide an introduction to overall issue of food law by introducing the legal sources and their recent important amendments but also to focus on food labelling, legal aspects of nutrition and the food law in France. Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)