Problematika přípravy kojenecké stravy v oblastních nemocnicích
Preparation of infant food in non-teaching hospitals
bachelor thesis (DEFENDED)

View/ Open
Permanent link
http://hdl.handle.net/20.500.11956/84538Identifiers
Study Information System: 174855
Collections
- Kvalifikační práce [3204]
Author
Advisor
Referee
Volf, Vladimír
Faculty / Institute
Third Faculty of Medicine
Discipline
General Nurse
Department
Department of nursing
Date of defense
29. 6. 2016
Publisher
Univerzita Karlova, 3. lékařská fakultaLanguage
Czech
Grade
Excellent
Souhrn Cílem bakalářské práce bylo seznámení s výživovou problematikou kojenců a zmapování přípravy kojenecké stravy v oblastních nemocnicích Středočeského kraje. V teoretické části se zabývám optimálním složením kojenecké stravy a vhodnou formou její přípravy. V praktické části řeším způsob přípravy kojenecké stravy. Především dodržování hygienicko-epidemiologických požadavků.
The aim of the thesis was to get acquainted with the nutritional issues of nurslings and to chart the preparation of infant formula in regional hospitals of the region of Středočeský kraj. The theoretical part deals with the optimal composition of infant formula and appropriate way of its preparation. In the practical part I am dealing with the method of preparing baby food - especially observance of sanitary-epidemiological requirements.