Show simple item record

Preparation of infant food in non-teaching hospitals
dc.contributor.advisorSedlářová, Petra
dc.creatorBělohlávková, Nicola
dc.date.accessioned2018-10-23T11:01:07Z
dc.date.available2018-10-23T11:01:07Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.11956/84538
dc.description.abstractThe aim of the thesis was to get acquainted with the nutritional issues of nurslings and to chart the preparation of infant formula in regional hospitals of the region of Středočeský kraj. The theoretical part deals with the optimal composition of infant formula and appropriate way of its preparation. In the practical part I am dealing with the method of preparing baby food - especially observance of sanitary-epidemiological requirements.en_US
dc.description.abstractSouhrn Cílem bakalářské práce bylo seznámení s výživovou problematikou kojenců a zmapování přípravy kojenecké stravy v oblastních nemocnicích Středočeského kraje. V teoretické části se zabývám optimálním složením kojenecké stravy a vhodnou formou její přípravy. V praktické části řeším způsob přípravy kojenecké stravy. Především dodržování hygienicko-epidemiologických požadavků.cs_CZ
dc.languageČeštinacs_CZ
dc.language.isocs_CZ
dc.publisherUniverzita Karlova, 3. lékařská fakultacs_CZ
dc.titleProblematika přípravy kojenecké stravy v oblastních nemocnicíchcs_CZ
dc.typebakalářská prácecs_CZ
dcterms.created2016
dcterms.dateAccepted2016-06-29
dc.description.departmentÚstav ošetřovatelstvícs_CZ
dc.description.departmentDepartment of nursingen_US
dc.description.facultyThird Faculty of Medicineen_US
dc.description.faculty3. lékařská fakultacs_CZ
dc.identifier.repId174855
dc.title.translatedPreparation of infant food in non-teaching hospitalsen_US
dc.contributor.refereeVolf, Vladimír
dc.identifier.aleph002094742
thesis.degree.nameBc.
thesis.degree.levelbakalářskécs_CZ
thesis.degree.disciplineGeneral Nurseen_US
thesis.degree.disciplineVšeobecná sestracs_CZ
thesis.degree.programOšetřovatelstvícs_CZ
thesis.degree.programNursingen_US
uk.faculty-name.cs3. lékařská fakultacs_CZ
uk.faculty-name.enThird Faculty of Medicineen_US
uk.faculty-abbr.cs3.LFcs_CZ
uk.degree-discipline.csVšeobecná sestracs_CZ
uk.degree-discipline.enGeneral Nurseen_US
uk.degree-program.csOšetřovatelstvícs_CZ
uk.degree-program.enNursingen_US
thesis.grade.csVýborněcs_CZ
thesis.grade.enExcellenten_US
uk.abstract.csSouhrn Cílem bakalářské práce bylo seznámení s výživovou problematikou kojenců a zmapování přípravy kojenecké stravy v oblastních nemocnicích Středočeského kraje. V teoretické části se zabývám optimálním složením kojenecké stravy a vhodnou formou její přípravy. V praktické části řeším způsob přípravy kojenecké stravy. Především dodržování hygienicko-epidemiologických požadavků.cs_CZ
uk.abstract.enThe aim of the thesis was to get acquainted with the nutritional issues of nurslings and to chart the preparation of infant formula in regional hospitals of the region of Středočeský kraj. The theoretical part deals with the optimal composition of infant formula and appropriate way of its preparation. In the practical part I am dealing with the method of preparing baby food - especially observance of sanitary-epidemiological requirements.en_US
uk.file-availabilityV
uk.publication.placePrahacs_CZ
uk.grantorUniverzita Karlova, 3. lékařská fakulta, Ústav ošetřovatelstvícs_CZ
thesis.grade.code1


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record


© 2017 Univerzita Karlova, Ústřední knihovna, Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha; email: admin-repozitar [at] cuni.cz

Za dodržení všech ustanovení autorského zákona jsou zodpovědné jednotlivé složky Univerzity Karlovy. / Each constituent part of Charles University is responsible for adherence to all provisions of the copyright law.

Upozornění / Notice: Získané informace nemohou být použity k výdělečným účelům nebo vydávány za studijní, vědeckou nebo jinou tvůrčí činnost jiné osoby než autora. / Any retrieved information shall not be used for any commercial purposes or claimed as results of studying, scientific or any other creative activities of any person other than the author.

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Theme by 
@mire NV