Problematika přípravy kojenecké stravy v oblastních nemocnicích
Preparation of infant food in non-teaching hospitals
bakalářská práce (OBHÁJENO)
Zobrazit/ otevřít
Trvalý odkaz
http://hdl.handle.net/20.500.11956/84538Identifikátory
SIS: 174855
Kolekce
- Kvalifikační práce [3005]
Autor
Vedoucí práce
Oponent práce
Volf, Vladimír
Fakulta / součást
3. lékařská fakulta
Obor
Všeobecná sestra
Katedra / ústav / klinika
Ústav ošetřovatelství
Datum obhajoby
29. 6. 2016
Nakladatel
Univerzita Karlova, 3. lékařská fakultaJazyk
Čeština
Známka
Výborně
Souhrn Cílem bakalářské práce bylo seznámení s výživovou problematikou kojenců a zmapování přípravy kojenecké stravy v oblastních nemocnicích Středočeského kraje. V teoretické části se zabývám optimálním složením kojenecké stravy a vhodnou formou její přípravy. V praktické části řeším způsob přípravy kojenecké stravy. Především dodržování hygienicko-epidemiologických požadavků.
The aim of the thesis was to get acquainted with the nutritional issues of nurslings and to chart the preparation of infant formula in regional hospitals of the region of Středočeský kraj. The theoretical part deals with the optimal composition of infant formula and appropriate way of its preparation. In the practical part I am dealing with the method of preparing baby food - especially observance of sanitary-epidemiological requirements.