Hledat
Zobrazují se záznamy 1-10 z 41
Základy zdravého životního stylu u dětí v předškolním věku
Basics on healthy lifestyle in preschool children
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Schneidrová, Dagmar
Datum publikování: 2014
Datum obhajoby: 16. 09. 2014
Fakulta / součást: 3. lékařská fakulta / Third Faculty of Medicine
Abstrakt nenalezen
Pohybová aktivita dětí mladšího školního věku
Motion activity of younger pupil
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Vaníčková, Eva
Datum publikování: 2014
Datum obhajoby: 19. 06. 2014
Fakulta / součást: 3. lékařská fakulta / Third Faculty of Medicine
Abstrakt nenalezen
Znalosti těhotných žen v oblasti výživy.
Knowledge of pregnant women about nutrition.
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Dlouhý, Pavel
Datum publikování: 2016
Datum obhajoby: 29. 06. 2016
Fakulta / součást: 3. lékařská fakulta / Third Faculty of Medicine
Abstrakt nenalezen
Znalosti studentů středních škol o výživě
Nutritional knowledge of high school students
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Stránský, Miroslav
Datum publikování: 2010
Datum obhajoby: 16. 09. 2010
Fakulta / součást: 3. lékařská fakulta / Third Faculty of Medicine
Abstrakt: Souhrn Výživa je jedním z faktorů , který může jak pozitivně, tak negativně ovlivnit lidské zdraví . Z tohoto důvodu je velmi důležité, aby správné stravovací návyky a správné informace o stravování prospěšném lidskému ...
Nutrition is one of factor which can positively or negatively impact on human health. Because of that it's necessary to get right eating habbits and to have right information about nutritioning which is good for human ...
Nutrition is one of factor which can positively or negatively impact on human health. Because of that it's necessary to get right eating habbits and to have right information about nutritioning which is good for human ...
Vadné držení těla u mladších školáků
Deficient body standing of younger poopils
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Vaníčková, Eva
Datum publikování: 2014
Datum obhajoby: 26. 06. 2014
Fakulta / součást: 3. lékařská fakulta / Third Faculty of Medicine
Abstrakt nenalezen
Kyberšikana
Cyberbullying
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Vaníčková, Eva
Datum publikování: 2018
Datum obhajoby: 25. 06. 2018
Fakulta / součást: 3. lékařská fakulta / Third Faculty of Medicine
Abstrakt nenalezen
Zavedení systému na principech HACCP ve stravovacích službách - vývoj v regionu Kutná Hora v letech 2005, 2010
The introduction of the principles of HACCP in the catering services - development in the region of Kutna Hora in 2005, 2010
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Dlouhý, Pavel
Datum publikování: 2010
Datum obhajoby: 16. 09. 2010
Fakulta / součást: 3. lékařská fakulta / Third Faculty of Medicine
Abstrakt: Souhrn Má bakalářská práce se zabývá tématem, které zní "Zavedení systému na principech HACCP ve stravovacích službách - vývoj v regionu Kutná Hora v letech 2005, 2010". Cílem této práce je zanalyzovat vývoj zavedení systému ...
My Bachelor's works contains the topic "The introduction of the principles of HACCP in the catering services - development in the region of Kutna Hora in 2005, 2010". The aim of this work is to analyze the development of ...
My Bachelor's works contains the topic "The introduction of the principles of HACCP in the catering services - development in the region of Kutna Hora in 2005, 2010". The aim of this work is to analyze the development of ...
Obsah mono a disacharidů ve slazených nápojích a jejich vliv na zdraví.
Content of mono and disaccharides in soft drinks and their health impact.
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Hrnčířová, Dana
Datum publikování: 2018
Datum obhajoby: 13. 06. 2018
Fakulta / součást: 3. lékařská fakulta / Third Faculty of Medicine
Abstrakt: Carbohydrates are an integral part of human diet. We distinguish them according to their length, usability, glycemic respond and taste. Sugars are mainly found in sweetened beverages and processed food. Consuming empty ...
Souhrn Sacharidy tvoří neodmyslitelnou součást lidské potravy. Rozlišujeme je podle délky, využitelnosti, glykemické odezvy a chuti. Cukry najdeme především ve slazených nápojích a průmyslově zpracovaných potravinách. ...
Souhrn Sacharidy tvoří neodmyslitelnou součást lidské potravy. Rozlišujeme je podle délky, využitelnosti, glykemické odezvy a chuti. Cukry najdeme především ve slazených nápojích a průmyslově zpracovaných potravinách. ...
Výživa a stravování dospívajících
Nutrition and eating habits of adolescents
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Rambousková, Jolana
Datum publikování: 2016
Datum obhajoby: 09. 06. 2016
Fakulta / součást: 3. lékařská fakulta / Third Faculty of Medicine
Abstrakt nenalezen
Empatie dětí předškolního věku
The Empathy of Preschools Children
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Vaníčková, Eva
Datum publikování: 2010
Datum obhajoby: 17. 06. 2010
Fakulta / součást: 3. lékařská fakulta / Third Faculty of Medicine
Abstrakt: Tématem této bakalářské práce je "Empatie dětí předškolního věku". Práce je složena z části teoretické a praktické. První kapitola teoretické části se zabývá charakteristikou dítěte předškolního věku a jeho emočním vývojem. ...
The subject of author bachelor work is called "The Empathy of Preschool Children". The bachelor work is composed of theoretical part and practical part. The first chapter of theoretical part is aimed at emotional development ...
The subject of author bachelor work is called "The Empathy of Preschool Children". The bachelor work is composed of theoretical part and practical part. The first chapter of theoretical part is aimed at emotional development ...