Hledat
Zobrazují se záznamy 1-1 z 1
Proteinové složení mouk a pekárenských výrobků
Protein composition of flours and bakery products
Diplomová práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Čapek Adamec, Martin
Datum publikování: 2017
Datum obhajoby: 18. 01. 2017
Fakulta / součást: Pedagogická fakulta / Faculty of Education
Abstrakt: Cílem této práce bylo provedení analýzy proteinového složení mouk a pečiva z různých druhů rostlin pomocí metody peptidového mapování. Vzorky byly analyzovány metodami LC/ESI-Q-TOF a výsledná spektra byla porovnána s ...
The aim of this study was to carry out an analysis of a protein composition of diferent crop species using the method of peptide mass mapping. The samples were analysed using analytical method LC/ESI-Q-TOF and the acquired ...
The aim of this study was to carry out an analysis of a protein composition of diferent crop species using the method of peptide mass mapping. The samples were analysed using analytical method LC/ESI-Q-TOF and the acquired ...