Hledat
Zobrazují se záznamy 1-1 z 1
Kvalita lipidů v potravinách
Qulity of lipids in foods
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Doležal, Marek
Datum publikování: 2011
Datum obhajoby: 13. 06. 2011
Fakulta / součást: 1. lékařská fakulta / First Faculty of Medicine
Abstrakt: Univerzita Karlova vPraze 1. lékařská fakulta Specializace ve zdravotnictví Nutriční terapie Renata Křivohlavá Kvalita lipidů v potravinách Qualityof lipids in foods Bakalářská práce Vedoucí závěrečné práce: Doc. Dr. Ing. ...
The title of the work is "Quality of lipids in food". The work is divided into two parts. The first is theoretical, the other is experimental. The theoretical part is divided into two chapters. The first section describes ...
The title of the work is "Quality of lipids in food". The work is divided into two parts. The first is theoretical, the other is experimental. The theoretical part is divided into two chapters. The first section describes ...