Hledat
Zobrazují se záznamy 1-1 z 1
Výuka spotřebitelské gramotnosti u žáků druhého stupně základní školy na příkladu mléčných výrobků
Teaching consumer literacy for students of second stage of elementary education on the example of dairy products
Diplomová práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Marádová, Eva
Datum publikování: 2016
Datum obhajoby: 18. 01. 2016
Fakulta / součást: Pedagogická fakulta / Faculty of Education
Abstrakt: Ve vyspělých zemích nahlíží většina obyvatel na potraviny pouze z pozice spotřebitele. Jen málokdo zná jejich původ, technologii výroby a složení, a může tak kriticky hodnotit, které jsou z hlediska správné výživy přínosné. ...
In developed countries, the majority of the population perceives food only from the viewpoint of a consumer. Few know its origin, production technology and composition, and they can't critically evaluate, which products ...
In developed countries, the majority of the population perceives food only from the viewpoint of a consumer. Few know its origin, production technology and composition, and they can't critically evaluate, which products ...