Hledat
Zobrazují se záznamy 1-2 z 2
Francouzská gastronomie jako kulturní fenomén
French gastronomy as a cultural phenomenon
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Kalfiřtová, Eva
Datum publikování: 2013
Datum obhajoby: 09. 09. 2013
Fakulta / součást: Pedagogická fakulta / Faculty of Education
Abstrakt: Název bakalářské práce: Francouzská gastronomie jako kulturní fenomén. Klíčová slova: Gastronomie, kultura, Provence, historie, kvalita stravování, stolování, gastronomická literatura, sociokulturní problematika, Avignon, ...
Title of the thesis: French gastronomy as a cultural phenomenon. Key words: Gastronomy, culture, Provence, history, quality of food, dining, gastronomic literature, social and cultural problems, Avignon, UNESCO, cultural ...
Title of the thesis: French gastronomy as a cultural phenomenon. Key words: Gastronomy, culture, Provence, history, quality of food, dining, gastronomic literature, social and cultural problems, Avignon, UNESCO, cultural ...
Historie a užití interpunkce ve francouzském jazyce
The history and use of punctuation in the French language
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Jančík, Jiří
Datum publikování: 2024
Datum obhajoby: 23. 05. 2024
Fakulta / součást: Pedagogická fakulta / Faculty of Education
Abstrakt: This bachelor's thesis will focus on the history and use of punctuation in the French language. The first part will explain what punctuation is and what its function is. Next, the punctuation marks used in the French ...
Tato bakalářská práce se bude věnovat historii a využití interpunkce ve francouzském jazyce. V první části bude vysvětleno, co to je interpunkce a jaká je její funkce. Dále pak budou představena interpunkční znaménka ...
Tato bakalářská práce se bude věnovat historii a využití interpunkce ve francouzském jazyce. V první části bude vysvětleno, co to je interpunkce a jaká je její funkce. Dále pak budou představena interpunkční znaménka ...