Search
Now showing items 1-2 of 2
Francouzská gastronomie jako kulturní fenomén
French gastronomy as a cultural phenomenon
bachelor thesis (DEFENDED)
Advisor: Kalfiřtová, Eva
Date Issued: 2013
Date of defense: 09. 09. 2013
Faculty / Institute: Pedagogická fakulta / Faculty of Education
Abstract: Název bakalářské práce: Francouzská gastronomie jako kulturní fenomén. Klíčová slova: Gastronomie, kultura, Provence, historie, kvalita stravování, stolování, gastronomická literatura, sociokulturní problematika, Avignon, ...
Title of the thesis: French gastronomy as a cultural phenomenon. Key words: Gastronomy, culture, Provence, history, quality of food, dining, gastronomic literature, social and cultural problems, Avignon, UNESCO, cultural ...
Title of the thesis: French gastronomy as a cultural phenomenon. Key words: Gastronomy, culture, Provence, history, quality of food, dining, gastronomic literature, social and cultural problems, Avignon, UNESCO, cultural ...
Historie a užití interpunkce ve francouzském jazyce
The history and use of punctuation in the French language
bachelor thesis (DEFENDED)
Advisor: Jančík, Jiří
Date Issued: 2024
Date of defense: 23. 05. 2024
Faculty / Institute: Pedagogická fakulta / Faculty of Education
Abstract: This bachelor's thesis will focus on the history and use of punctuation in the French language. The first part will explain what punctuation is and what its function is. Next, the punctuation marks used in the French ...
Tato bakalářská práce se bude věnovat historii a využití interpunkce ve francouzském jazyce. V první části bude vysvětleno, co to je interpunkce a jaká je její funkce. Dále pak budou představena interpunkční znaménka ...
Tato bakalářská práce se bude věnovat historii a využití interpunkce ve francouzském jazyce. V první části bude vysvětleno, co to je interpunkce a jaká je její funkce. Dále pak budou představena interpunkční znaménka ...