Hledat
Zobrazují se záznamy 1-1 z 1
Gastronomie régionale de la France d'Oil
Regional gastronomy of France d'Oïl
Regionální gastronomie Francie d'Oïl
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Jančík, Jiří
Datum publikování: 2014
Datum obhajoby: 28. 05. 2014
Fakulta / součást: Pedagogická fakulta / Faculty of Education
Abstrakt: Název bakalářské práce: Regionální gastronomie Francie dʼOïl Klíčová slova: gastronomie, kuchyně, region, speciality, potravina, značka Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá regionální gastronomií Francie, konkrétně části ...
Title of the thesis: Regional gastronomy of France dʼOïl Keywords: gastronomy, cuisine, region, specialities, alimentation, label Abstract: The subject of the bachelorʼs thesis is the regional gastronomy of France. In its ...
Title of the thesis: Regional gastronomy of France dʼOïl Keywords: gastronomy, cuisine, region, specialities, alimentation, label Abstract: The subject of the bachelorʼs thesis is the regional gastronomy of France. In its ...