Hledat
Zobrazují se záznamy 1-2 z 2
Problematika terciárního vzdělávání v oborech hotelnictví a gastronomie
The issue of tertiary education in the fields of hospitality and gastronomy
Dizertační práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Janiš, Kamil
Datum publikování: 2014
Datum obhajoby: 31. 10. 2014
Fakulta / součást: Filozofická fakulta / Faculty of Arts
Abstrakt: Cílem disertační práce nazvané Problematika terciárního vzdělávání v oborech hotelnictví a gastronomie je na základě analýzy současného stavu profesního vzdělávání ve zkoumané oblasti vytvořit koncept profesních standardů ...
The aim of the dissertation titled the issue of tertiary education in the fields of hospitality and gastronomy is to justify a cultural and social importance and need for developing disciplines - Hospitality and Catering ...
The aim of the dissertation titled the issue of tertiary education in the fields of hospitality and gastronomy is to justify a cultural and social importance and need for developing disciplines - Hospitality and Catering ...
Problematika získávání a výběru zaměstnanců v systému řízení podle kompetencí.
The issues of the recruitment process in the competency based management system.
Dizertační práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Tureckiová, Michaela
Datum publikování: 2013
Datum obhajoby: 28. 02. 2013
Fakulta / součást: Filozofická fakulta / Faculty of Arts
Abstrakt: The dissertation thesis: THE ISSUES OF THE RECRUITMENT PROCESS IN THE COMPETENCY BASED MANAGEMENT SYSTEM Mgr. Tereza Raisová ABSTRACT The dissertation thesis focuses on the topic of competences, the Competency Based ...
Disertační práce: PROBLEMATIKA ZÍSKÁVÁNÍ A VÝBĚRU ZAMĚSTNANCŮ V SYSTÉMU ŘÍZENÍ PODLE KOMPETENCÍ Mgr. Tereza Raisová ABSTRAKT Disertační práce se zabývá problematikou kompetencí, řízení podle kompetencí a zejména metodou ...
Disertační práce: PROBLEMATIKA ZÍSKÁVÁNÍ A VÝBĚRU ZAMĚSTNANCŮ V SYSTÉMU ŘÍZENÍ PODLE KOMPETENCÍ Mgr. Tereza Raisová ABSTRAKT Disertační práce se zabývá problematikou kompetencí, řízení podle kompetencí a zejména metodou ...