Hledat
Zobrazují se záznamy 1-1 z 1
Stability of Vitamins in Intralipid Emulsions and Degradation of Ascorbic Acid
Stabilita vitamínů v intralipidových emulzích a degradace kyseliny askorbové
Rigorózní práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Solich, Petr
Datum publikování: 2010
Datum obhajoby: 13. 05. 2010
Fakulta / součást: Farmaceutická fakulta v Hradci Králové / Faculty of Pharmacy in Hradec Králové
Abstrakt: Podvýživa je stav, ve kterém nedostatek energie, proteinů a ostatních živin má znatelně nepříznivý dopad na tkáně, jejich funkci a složení1 . Parenterální výživa je alternativní metoda poskytování nutriční podpory pro ...
Malnutrition is a state in which a deficiency of energy, protein and other nutrients causes measurable adverse effects on tissue, body form, composition, function or clinical outcome1 . Parenteral nutrition (PN) is an ...
Malnutrition is a state in which a deficiency of energy, protein and other nutrients causes measurable adverse effects on tissue, body form, composition, function or clinical outcome1 . Parenteral nutrition (PN) is an ...