Hledat
Zobrazují se záznamy 1-4 z 4
Mykotoxiny v potravinách - citrinin a možnosti jeho stanovení (rešeršní práce)
Mycotoxines in food - citrinin and possibilities of determination (review)
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Šatínský, Dalibor
Datum publikování: 2016
Datum obhajoby: 01. 06. 2016
Fakulta / součást: Farmaceutická fakulta v Hradci Králové / Faculty of Pharmacy in Hradec Králové
Abstrakt nenalezen
Charakteristika a aplikace podporované kapalinové extrakce
Characteristics and application of supported liquid extraction
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Chocholoušová Havlíková, Lucie
Datum publikování: 2016
Datum obhajoby: 01. 06. 2016
Fakulta / součást: Farmaceutická fakulta v Hradci Králové / Faculty of Pharmacy in Hradec Králové
Abstrakt nenalezen
Stanovení vitamínů B v potravinách a doplňcích stravy metodou HPLC (rešeršní práce)
Determination of B vitamins in food and dietary supplements using HPLC (Review)
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Chocholoušová Havlíková, Lucie
Datum publikování: 2016
Datum obhajoby: 22. 09. 2016
Fakulta / součást: Farmaceutická fakulta v Hradci Králové / Faculty of Pharmacy in Hradec Králové
Abstrakt nenalezen
Moderní trendy v charakterizaci negativně nabitých poly- a oligosacharidů pomocí separačních metod (rešeršní práce)
Modern trends in the characterization of negatively charged poly- and oligosaccharides by separation methods (a review)
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Jáč, Pavel
Datum publikování: 2016
Datum obhajoby: 01. 06. 2016
Fakulta / součást: Farmaceutická fakulta v Hradci Králové / Faculty of Pharmacy in Hradec Králové
Abstrakt nenalezen