Hledat
Zobrazují se záznamy 1-10 z 56
Základy zdravého životního stylu u dětí v předškolním věku
Basics on healthy lifestyle in preschool children
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Schneidrová, Dagmar
Datum publikování: 2014
Datum obhajoby: 16. 09. 2014
Fakulta / součást: 3. lékařská fakulta / Third Faculty of Medicine
Abstrakt nenalezen
Pohybová aktivita dětí mladšího školního věku
Motion activity of younger pupil
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Vaníčková, Eva
Datum publikování: 2014
Datum obhajoby: 19. 06. 2014
Fakulta / součást: 3. lékařská fakulta / Third Faculty of Medicine
Abstrakt nenalezen
Vliv výživy na rozvoj hematologických onemocnění
Impact of nutrition on the development of haematological diseases
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Dlouhý, Pavel
Datum publikování: 2019
Datum obhajoby: 10. 06. 2019
Fakulta / součást: 3. lékařská fakulta / Third Faculty of Medicine
Abstrakt nenalezen
Znalosti těhotných žen v oblasti výživy.
Knowledge of pregnant women about nutrition.
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Dlouhý, Pavel
Datum publikování: 2016
Datum obhajoby: 29. 06. 2016
Fakulta / součást: 3. lékařská fakulta / Third Faculty of Medicine
Abstrakt nenalezen
Koncentrace CO2 a mikroklima v domácnostech
CO2 concentration and microclimate in households
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Rödlová, Sylva
Datum publikování: 2019
Datum obhajoby: 12. 06. 2019
Fakulta / součást: 3. lékařská fakulta / Third Faculty of Medicine
Abstrakt nenalezen
Analýza rizik systému HACCP ve stravovacích službách
Risks analysis of HACCP in mass catering
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Dlouhý, Pavel
Datum publikování: 2009
Datum obhajoby: 04. 09. 2009
Fakulta / součást: 3. lékařská fakulta / Third Faculty of Medicine
Abstrakt nenalezen
Znalosti studentů středních škol o výživě
Nutritional knowledge of high school students
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Stránský, Miroslav
Datum publikování: 2010
Datum obhajoby: 16. 09. 2010
Fakulta / součást: 3. lékařská fakulta / Third Faculty of Medicine
Abstrakt: Souhrn Výživa je jedním z faktorů , který může jak pozitivně, tak negativně ovlivnit lidské zdraví . Z tohoto důvodu je velmi důležité, aby správné stravovací návyky a správné informace o stravování prospěšném lidskému ...
Nutrition is one of factor which can positively or negatively impact on human health. Because of that it's necessary to get right eating habbits and to have right information about nutritioning which is good for human ...
Nutrition is one of factor which can positively or negatively impact on human health. Because of that it's necessary to get right eating habbits and to have right information about nutritioning which is good for human ...
Vadné držení těla u mladších školáků
Deficient body standing of younger poopils
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Vaníčková, Eva
Datum publikování: 2014
Datum obhajoby: 26. 06. 2014
Fakulta / součást: 3. lékařská fakulta / Third Faculty of Medicine
Abstrakt nenalezen
Kyberšikana
Cyberbullying
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Vaníčková, Eva
Datum publikování: 2018
Datum obhajoby: 25. 06. 2018
Fakulta / součást: 3. lékařská fakulta / Third Faculty of Medicine
Abstrakt nenalezen
Zavedení systému na principech HACCP ve stravovacích službách - vývoj v regionu Kutná Hora v letech 2005, 2010
The introduction of the principles of HACCP in the catering services - development in the region of Kutna Hora in 2005, 2010
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Dlouhý, Pavel
Datum publikování: 2010
Datum obhajoby: 16. 09. 2010
Fakulta / součást: 3. lékařská fakulta / Third Faculty of Medicine
Abstrakt: Souhrn Má bakalářská práce se zabývá tématem, které zní "Zavedení systému na principech HACCP ve stravovacích službách - vývoj v regionu Kutná Hora v letech 2005, 2010". Cílem této práce je zanalyzovat vývoj zavedení systému ...
My Bachelor's works contains the topic "The introduction of the principles of HACCP in the catering services - development in the region of Kutna Hora in 2005, 2010". The aim of this work is to analyze the development of ...
My Bachelor's works contains the topic "The introduction of the principles of HACCP in the catering services - development in the region of Kutna Hora in 2005, 2010". The aim of this work is to analyze the development of ...