Hledat
Zobrazují se záznamy 1-1 z 1
Procesní kontaminanty v potravinách, jejich výskyt a negativní účinky
Process contaminants in food, their occurence and negative effects
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Bušová, Milena
Datum publikování: 2018
Datum obhajoby: 14. 06. 2018
Fakulta / součást: 1. lékařská fakulta / First Faculty of Medicine
Abstrakt: Pro es í ko ta i a t jsou teprve ěkolik desetiletí z á ý i látka i, které přiroze ě potravi á h při ěkterý h tepel ý h úpravá h a jsou e ezpeč é pro zdraví člověka. E istují studie, které dokazují jeji h kar i oge itu a ...
Process contaminants are yet just a few decades known substances that naturally occur in food in some heat treatments and are dangerous to human health. There are studies demonstrating their carcinogenicity and mutagenicity. ...
Process contaminants are yet just a few decades known substances that naturally occur in food in some heat treatments and are dangerous to human health. There are studies demonstrating their carcinogenicity and mutagenicity. ...