Hledat
Zobrazují se záznamy 1-2 z 2
Kvalitativní analýza vzorců užívání IQOS mezi uživateli tabáku v České republice
A qualitative analysis of IQOS usage patterns among tobacco users in the Czech Republic
Diplomová práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Kulhánek, Adam
Datum publikování: 2019
Datum obhajoby: 12. 06. 2019
Fakulta / součást: 1. lékařská fakulta / First Faculty of Medicine
Abstrakt: Východiska: Tabák a v něm obsažený nikotin se řadí mezi látky s nejvyšším potenciálem vyvolání závislosti. Škodlivost klasických cigaret je veřejně známým faktem. I to je jedním z důvodů, proč se výrobci snaží přijít na ...
Background: Tobacco and nicotine contained in it belongs to the substances with the highest addiction potential. The harmfulness of conventional cigarettes is a publicly known fact, and this is one of the reasons why ...
Background: Tobacco and nicotine contained in it belongs to the substances with the highest addiction potential. The harmfulness of conventional cigarettes is a publicly known fact, and this is one of the reasons why ...
Srovnání stravovacích návyků u uživatelů zahřívaného tabáku a klasických kuřáků
Comparison of dietary habits among heated tobacco users and conventional smokers
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Pánková, Alexandra
Datum publikování: 2024
Datum obhajoby: 24. 06. 2024
Fakulta / součást: 1. lékařská fakulta / First Faculty of Medicine
Abstrakt: The topic of this bachelor thesis was a comparison of the eating habits of users of heated tobacco compared to smokers of conventional cigarettes. The main aim of the bachelor thesis was to compare whether there are ...
Tématem této bakalářské práce bylo srovnání stravovacích návyků uživatelů zahřívaného tabáku v porovnání s kuřáky klasických cigaret. Hlavním cílem bakalářské práce bylo srovnat, jestli dochází k významným změnám stravovacích ...
Tématem této bakalářské práce bylo srovnání stravovacích návyků uživatelů zahřívaného tabáku v porovnání s kuřáky klasických cigaret. Hlavním cílem bakalářské práce bylo srovnat, jestli dochází k významným změnám stravovacích ...