Hledat
Zobrazují se záznamy 1-6 z 6
Pařížské ostrovy - la Cité, Saint-Louis
Isles of Paris - la Cité, Saint-Louis
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Kalfiřtová, Eva
Datum publikování: 2019
Datum obhajoby: 10. 09. 2019
Fakulta / součást: Pedagogická fakulta / Faculty of Education
Abstrakt nenalezen
Provensálské stezky snů - levandulová, vinařská, historická
Provençal trails of dreams - lavender, wine-making, history
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Müllerová, Eva
Datum publikování: 2015
Datum obhajoby: 28. 05. 2015
Fakulta / součást: Pedagogická fakulta / Faculty of Education
Abstrakt nenalezen
Historie pařížského metra
History of Paris metro
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Kalfiřtová, Eva
Datum publikování: 2016
Datum obhajoby: 13. 09. 2016
Fakulta / součást: Pedagogická fakulta / Faculty of Education
Abstrakt nenalezen
Základní francouzské zakládací pověsti
Core French founding myths
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Jančík, Jiří
Datum publikování: 2019
Datum obhajoby: 10. 09. 2019
Fakulta / součást: Pedagogická fakulta / Faculty of Education
Abstrakt nenalezen
Přestavba Paříže během Druhého císařství
Transformation of Paris during the Second French Empire
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Jančík, Jiří
Datum publikování: 2017
Datum obhajoby: 12. 09. 2017
Fakulta / součást: Pedagogická fakulta / Faculty of Education
Abstrakt nenalezen
Francouzská gastronomie jako kulturní fenomén
French gastronomy as a cultural phenomenon
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Kalfiřtová, Eva
Datum publikování: 2013
Datum obhajoby: 09. 09. 2013
Fakulta / součást: Pedagogická fakulta / Faculty of Education
Abstrakt: Název bakalářské práce: Francouzská gastronomie jako kulturní fenomén. Klíčová slova: Gastronomie, kultura, Provence, historie, kvalita stravování, stolování, gastronomická literatura, sociokulturní problematika, Avignon, ...
Title of the thesis: French gastronomy as a cultural phenomenon. Key words: Gastronomy, culture, Provence, history, quality of food, dining, gastronomic literature, social and cultural problems, Avignon, UNESCO, cultural ...
Title of the thesis: French gastronomy as a cultural phenomenon. Key words: Gastronomy, culture, Provence, history, quality of food, dining, gastronomic literature, social and cultural problems, Avignon, UNESCO, cultural ...