Hledat
Zobrazují se záznamy 1-1 z 1
Životní styl za První republiky na příkladu gastronomie v českém dobovém tisku
Life style in Czechoslovakia (1918 - 1938) described in gastronomy sections in newspapers and journals of that time
Rigorózní práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Köpplová, Barbara
Datum publikování: 2014
Datum obhajoby: 20. 10. 2014
Fakulta / součást: Fakulta sociálních věd / Faculty of Social Sciences
Abstrakt: The popularity of the First Czechoslovak Republic in today's press is evident. The rebirth of Czech cuisine is apparent in an inland gastronomy in the last five or seven years. Both chefs and food writers refer to the First ...
Popularita období první republiky je z obsahu současných médií zřejmá. Zhruba v posledních pěti sedmi letech je v tuzemské gastronomii patrná renesance české kuchyně. Šéfkuchaři i novináři píšící o jídle se stále častěji ...
Popularita období první republiky je z obsahu současných médií zřejmá. Zhruba v posledních pěti sedmi letech je v tuzemské gastronomii patrná renesance české kuchyně. Šéfkuchaři i novináři píšící o jídle se stále častěji ...