Biologické aspekty potravinové alergie, intolerance a celiakie a jejich význam pro výuku biologie člověka
Biological Aspects of Food Allergy, Intolerance and Celiac Disease and Their Meaning for the Human Biology Teaching
bakalářská práce (NEOBHÁJENO)
Zobrazit/ otevřít
Trvalý odkaz
http://hdl.handle.net/20.500.11956/109896Identifikátory
SIS: 211446
Kolekce
- Kvalifikační práce [18712]
Autor
Vedoucí práce
Oponent práce
Ehler, Edvard
Fakulta / součást
Pedagogická fakulta
Obor
Biologie, geologie a environmentalistika se zaměřením na vzdělávání - Dějepis se zaměřením na vzdělávání
Katedra / ústav / klinika
Katedra biologie a environmentálních studií
Datum obhajoby
11. 9. 2019
Nakladatel
Univerzita Karlova, Pedagogická fakultaJazyk
Čeština
Známka
Neprospěl/a