Zobrazit minimální záznam

Preparation of food for newborns and infants in hospitals outside of Prague
dc.contributor.advisorSedlářová, Petra
dc.creatorKoudelová, Radka
dc.date.accessioned2018-10-23T10:02:21Z
dc.date.available2018-10-23T10:02:21Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.11956/84534
dc.description.abstractThe bachelor thesis deals with the problematics of food preparation for newborns and infants. The thesis analyzes the information concerning the nutrition food for infants and type of preparation of that food. Empirical part introduces data that compare the method of preparation of nutrition food in hospitals with the findings identified in the theoretical part and determines how much hospitals follow the rules and standards while preparing nutrition food. Keywords: child nutrition, essential nutrients, infant formula, preparation of food for newborns and infantsen_US
dc.description.abstractSouhrn Bakalářská práce se zabývá problematikou přípravy stravy pro novorozence a kojence. Práce analyzuje zjištěné informace, které se týkají umělé kojenecké výživy a její přípravy. Empirická část seznamuje s daty, která srovnávají způsob přípravy výživy v nemocničních zařízeních s poznatky zjištěnými v teoretické části práce, a zjišťuje, nakolik nemocniční zařízení postupují při přípravě výživy podle předepsaných norem. Klíčová slova: výživa dětí, složky výživy, umělá mléčná výživa, příprava novorozenecké a kojenecké stravycs_CZ
dc.languageČeštinacs_CZ
dc.language.isocs_CZ
dc.publisherUniverzita Karlova, 3. lékařská fakultacs_CZ
dc.titleProblematika přípravy stravy pro novorozence a kojence v mimopražských nemocnicíchcs_CZ
dc.typebakalářská prácecs_CZ
dcterms.created2016
dcterms.dateAccepted2016-06-29
dc.description.departmentÚstav ošetřovatelstvícs_CZ
dc.description.departmentDepartment of nursingen_US
dc.description.facultyThird Faculty of Medicineen_US
dc.description.faculty3. lékařská fakultacs_CZ
dc.identifier.repId174831
dc.title.translatedPreparation of food for newborns and infants in hospitals outside of Pragueen_US
dc.contributor.refereeVolf, Vladimír
dc.identifier.aleph002094741
thesis.degree.nameBc.
thesis.degree.levelbakalářskécs_CZ
thesis.degree.disciplineGeneral Nurseen_US
thesis.degree.disciplineVšeobecná sestracs_CZ
thesis.degree.programOšetřovatelstvícs_CZ
thesis.degree.programNursingen_US
uk.thesis.typebakalářská prácecs_CZ
uk.taxonomy.organization-cs3. lékařská fakulta::Ústav ošetřovatelstvícs_CZ
uk.taxonomy.organization-enThird Faculty of Medicine::Department of nursingen_US
uk.faculty-name.cs3. lékařská fakultacs_CZ
uk.faculty-name.enThird Faculty of Medicineen_US
uk.faculty-abbr.cs3.LFcs_CZ
uk.degree-discipline.csVšeobecná sestracs_CZ
uk.degree-discipline.enGeneral Nurseen_US
uk.degree-program.csOšetřovatelstvícs_CZ
uk.degree-program.enNursingen_US
thesis.grade.csVýborněcs_CZ
thesis.grade.enExcellenten_US
uk.abstract.csSouhrn Bakalářská práce se zabývá problematikou přípravy stravy pro novorozence a kojence. Práce analyzuje zjištěné informace, které se týkají umělé kojenecké výživy a její přípravy. Empirická část seznamuje s daty, která srovnávají způsob přípravy výživy v nemocničních zařízeních s poznatky zjištěnými v teoretické části práce, a zjišťuje, nakolik nemocniční zařízení postupují při přípravě výživy podle předepsaných norem. Klíčová slova: výživa dětí, složky výživy, umělá mléčná výživa, příprava novorozenecké a kojenecké stravycs_CZ
uk.abstract.enThe bachelor thesis deals with the problematics of food preparation for newborns and infants. The thesis analyzes the information concerning the nutrition food for infants and type of preparation of that food. Empirical part introduces data that compare the method of preparation of nutrition food in hospitals with the findings identified in the theoretical part and determines how much hospitals follow the rules and standards while preparing nutrition food. Keywords: child nutrition, essential nutrients, infant formula, preparation of food for newborns and infantsen_US
uk.file-availabilityV
uk.publication.placePrahacs_CZ
uk.grantorUniverzita Karlova, 3. lékařská fakulta, Ústav ošetřovatelstvícs_CZ
thesis.grade.code1
dc.identifier.lisID990020947410106986


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v následujících sbírkách

Zobrazit minimální záznam


© 2017 Univerzita Karlova, Ústřední knihovna, Ovocný trh 560/5, 116 36 Praha 1; email: admin-repozitar [at] cuni.cz

Za dodržení všech ustanovení autorského zákona jsou zodpovědné jednotlivé složky Univerzity Karlovy. / Each constituent part of Charles University is responsible for adherence to all provisions of the copyright law.

Upozornění / Notice: Získané informace nemohou být použity k výdělečným účelům nebo vydávány za studijní, vědeckou nebo jinou tvůrčí činnost jiné osoby než autora. / Any retrieved information shall not be used for any commercial purposes or claimed as results of studying, scientific or any other creative activities of any person other than the author.

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Theme by 
@mire NV