Biopotraviny jako produkt ekologického zemědělství
Organic food as a product of organic farming
bachelor thesis (DEFENDED)
View/ Open
Permanent link
http://hdl.handle.net/20.500.11956/65398Identifiers
Study Information System: 120146
Collections
- Kvalifikační práce [3162]
Author
Advisor
Referee
Hrnčířová, Dana
Faculty / Institute
Third Faculty of Medicine
Discipline
Public Health
Department
Department of Hygiene
Date of defense
10. 9. 2014
Publisher
Univerzita Karlova, 3. lékařská fakultaLanguage
Czech
Grade
Excellent
Keywords (Czech)
Biopotraviny, ekologické zěmdělství, výroba biopotravin, analýza, biozelenina, biomléko, kontaminující lástkyKeywords (English)
Organic food, organic agriculture, organic food production, analysis, organic vegetables, organic milk, contaminantsCitace dokumentu
Metadata
Show full item recordRelated items
Showing items related by title, author, creator and subject.
-
Biopotraviny: Postoje spotřebitelů a bariéry nákupu
Defence status: DEFENDEDKořánová, Anna (Univerzita Karlova, Fakulta humanitních studií, 2014)Date of defense: 19. 6. 2014 -
Cloudové organizéry
Defence status: DEFENDEDHalada, Martin (Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta, 2022)Date of defense: 18. 1. 2022 -
Organ Trade in India - The Grey Area
Defence status: DEFENDEDRamesh, Pavithra (Univerzita Karlova, Fakulta sociálních věd, 2017)Date of defense: 22. 6. 2017Master Thesis Abstract Institute of Political Studies Faculty of Social Sciences Charles University in Prague Author: Pavithra Ramesh Supervisor: Janusz Salamon, Ph.D. E-mail: Pavithra.ramesh14@gmail.co m E-mail: ...