Show simple item record

Organic Chemistry in Experiments
dc.contributor.advisorKlímová, Helena
dc.creatorKrištůfková, Radka
dc.date.accessioned2017-05-16T07:57:08Z
dc.date.available2017-05-16T07:57:08Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.11956/55639
dc.description.abstractDiplomová práce se zabývá zpracováním v dnešní době bouřlivě se rozvíjejícího kulinářského směru - molekulární gastronomií a využitím těchto poznatků při výuce chemie na základních i středních školách formou pokusů. Všechny pokusy byly ověřeny a provedeny v domácím prostředí, zdokumentovány a vysvětleny.cs_CZ
dc.description.abstractThe thesis deals with molecular gastronomy as an expanding culinary direction and is focused on the use in chemistry teaching in primary and secondary education. There are described home experiments which were verified, documented and explained.en_US
dc.languageČeštinacs_CZ
dc.language.isocs_CZ
dc.publisherUniverzita Karlova, Přírodovědecká fakultacs_CZ
dc.subjectmolekulární gastronomiecs_CZ
dc.subjectvýuka chemiecs_CZ
dc.subjectchemické pokusycs_CZ
dc.subjectovocný kaviárcs_CZ
dc.subjectmozzarellové raviolycs_CZ
dc.subjectpokusy s vajíčkemcs_CZ
dc.subjectzmrzlinacs_CZ
dc.subjecttekutý dusíkcs_CZ
dc.subjectmolecular gastronomyen_US
dc.subjectchemical educationen_US
dc.subjectchemical experimentsen_US
dc.subjectfruit caviaren_US
dc.subjectmozzarella raviolien_US
dc.subjectexperiments with eggsen_US
dc.subjectice creamen_US
dc.subjectliquid nitrogenen_US
dc.titleOrganická chemie v experimentechcs_CZ
dc.typediplomová prácecs_CZ
dcterms.created2013
dcterms.dateAccepted2013-09-17
dc.description.departmentDepartment of teaching and Didactics of Chemistryen_US
dc.description.departmentKatedra učitelství a didaktiky chemiecs_CZ
dc.description.facultyFaculty of Scienceen_US
dc.description.facultyPřírodovědecká fakultacs_CZ
dc.identifier.repId66583
dc.title.translatedOrganic Chemistry in Experimentsen_US
dc.contributor.refereeŠulcová, Renata
dc.identifier.aleph001627852
thesis.degree.nameMgr.
thesis.degree.levelnavazující magisterskécs_CZ
thesis.degree.disciplineTeaching of Chemistry for Secondary Schools - Teaching of Biology for Secondary Schoolsen_US
thesis.degree.disciplineUčitelství chemie pro střední školy - Učitelství biologie pro střední školycs_CZ
thesis.degree.programChemiecs_CZ
thesis.degree.programChemistryen_US
uk.faculty-name.csPřírodovědecká fakultacs_CZ
uk.faculty-name.enFaculty of Scienceen_US
uk.faculty-abbr.csPřFcs_CZ
uk.degree-discipline.csUčitelství chemie pro střední školy - Učitelství biologie pro střední školycs_CZ
uk.degree-discipline.enTeaching of Chemistry for Secondary Schools - Teaching of Biology for Secondary Schoolsen_US
uk.degree-program.csChemiecs_CZ
uk.degree-program.enChemistryen_US
thesis.grade.csVelmi dobřecs_CZ
thesis.grade.enVery gooden_US
uk.abstract.csDiplomová práce se zabývá zpracováním v dnešní době bouřlivě se rozvíjejícího kulinářského směru - molekulární gastronomií a využitím těchto poznatků při výuce chemie na základních i středních školách formou pokusů. Všechny pokusy byly ověřeny a provedeny v domácím prostředí, zdokumentovány a vysvětleny.cs_CZ
uk.abstract.enThe thesis deals with molecular gastronomy as an expanding culinary direction and is focused on the use in chemistry teaching in primary and secondary education. There are described home experiments which were verified, documented and explained.en_US
uk.file-availabilityV
uk.publication.placePrahacs_CZ
uk.grantorUniverzita Karlova, Přírodovědecká fakulta, Katedra učitelství a didaktiky chemiecs_CZ


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record


© 2017 Univerzita Karlova, Ústřední knihovna, Ovocný trh 560/5, 116 36 Praha 1; email: admin-repozitar [at] cuni.cz

Za dodržení všech ustanovení autorského zákona jsou zodpovědné jednotlivé složky Univerzity Karlovy. / Each constituent part of Charles University is responsible for adherence to all provisions of the copyright law.

Upozornění / Notice: Získané informace nemohou být použity k výdělečným účelům nebo vydávány za studijní, vědeckou nebo jinou tvůrčí činnost jiné osoby než autora. / Any retrieved information shall not be used for any commercial purposes or claimed as results of studying, scientific or any other creative activities of any person other than the author.

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Theme by 
@mire NV