Hledat
Zobrazují se záznamy 1-2 z 2
Paratexts to Non-Linear Media Texts: Paratextuality in Video Games Culture
Paratexty k nelineárním mediálním textům: Paratextualita v kultuře počítačových her
Dizertační práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Dvořák, Tomáš
Datum publikování: 2017
Datum obhajoby: 19. 09. 2017
Fakulta / součást: Fakulta sociálních věd / Faculty of Social Sciences
Abstrakt: Paratexts to Non-Linear Media Texts: Paratextuality in Video Game Culture Jan Švelch Abstrakt Tématem této disertační práce je paratextualita v kultuře počítačových her. Koncept paratextuality představil literární teoretik ...
Paratexts to Non-Linear Media Texts: Paratextuality in Video Game Culture Jan Švelch Abstract The thesis explores paratextuality in the video game culture. This concept coined in 1982 by Gérard Genette in the context of ...
Paratexts to Non-Linear Media Texts: Paratextuality in Video Game Culture Jan Švelch Abstract The thesis explores paratextuality in the video game culture. This concept coined in 1982 by Gérard Genette in the context of ...
Životní styl za První republiky na příkladu gastronomie v českém dobovém tisku
Life style in Czechoslovakia (1918 - 1938) described in gastronomy sections in newspapers and journals of that time
Rigorózní práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Köpplová, Barbara
Datum publikování: 2014
Datum obhajoby: 20. 10. 2014
Fakulta / součást: Fakulta sociálních věd / Faculty of Social Sciences
Abstrakt: The popularity of the First Czechoslovak Republic in today's press is evident. The rebirth of Czech cuisine is apparent in an inland gastronomy in the last five or seven years. Both chefs and food writers refer to the First ...
Popularita období první republiky je z obsahu současných médií zřejmá. Zhruba v posledních pěti sedmi letech je v tuzemské gastronomii patrná renesance české kuchyně. Šéfkuchaři i novináři píšící o jídle se stále častěji ...
Popularita období první republiky je z obsahu současných médií zřejmá. Zhruba v posledních pěti sedmi letech je v tuzemské gastronomii patrná renesance české kuchyně. Šéfkuchaři i novináři píšící o jídle se stále častěji ...