Hledat
Zobrazují se záznamy 1-3 z 3
Jídlo jako kulturní a společenský fenomén, etika stolování a možnosti čokolády v gastronomickém světě
Food as a cutural and social phenomenon, dining ethics and chocolate potentials in the culinary world
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Šmíd, Jan
Datum publikování: 2011
Datum obhajoby: 23. 05. 2011
Fakulta / součást: Pedagogická fakulta / Faculty of Education
Abstrakt nenalezen
Stravovací zvyklosti současné rodiny očima žáků 2. stupně vybraných základních škol
Eating habits of the contemporary family through the eyes of pupils from the second grades of selected primary schools
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Marádová, Eva
Datum publikování: 2013
Datum obhajoby: 09. 09. 2013
Fakulta / součást: Pedagogická fakulta / Faculty of Education
Abstrakt: Název: Česky: Stravovací zvyklosti současné rodiny očima žáků 2. stupně vybraných základních škol Autor: Jana Vodrážková Katedra: Pedagogiky Vedoucí práce: PaeDr. Eva Marádová CSc. Abstrakt Česky Bakalářská práce se zabývá ...
Title: English Eating habits of the contemporary family through the eyes of pupils from the second grades of selected primary schools Author: Jana Vodrážková Department: Pedagogy Supervisor: PaeDr. Eva Marádová CSc. Abstract: ...
Title: English Eating habits of the contemporary family through the eyes of pupils from the second grades of selected primary schools Author: Jana Vodrážková Department: Pedagogy Supervisor: PaeDr. Eva Marádová CSc. Abstract: ...
Stravovací návyky žáků Hotelové školy v Teplicích
Hotel school students eating habits in Teplice
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Váchová, Alena
Datum publikování: 2017
Datum obhajoby: 23. 05. 2017
Fakulta / součást: Pedagogická fakulta / Faculty of Education
Abstrakt nenalezen