Search
Now showing items 1-4 of 4
Stanovení vitamínů B v potravinách a doplňcích stravy metodou HPLC (rešeršní práce)
Determination of B vitamins in food and dietary supplements using HPLC (Review)
bachelor thesis (DEFENDED)
Advisor: Chocholoušová Havlíková, Lucie
Date Issued: 2016
Date of defense: 22. 09. 2016
Faculty / Institute: Farmaceutická fakulta v Hradci Králové / Faculty of Pharmacy in Hradec Králové
Abstract not found
Charakteristika a aplikace podporované kapalinové extrakce
Characteristics and application of supported liquid extraction
bachelor thesis (DEFENDED)
Advisor: Chocholoušová Havlíková, Lucie
Date Issued: 2016
Date of defense: 01. 06. 2016
Faculty / Institute: Farmaceutická fakulta v Hradci Králové / Faculty of Pharmacy in Hradec Králové
Abstract not found
Moderní trendy v charakterizaci negativně nabitých poly- a oligosacharidů pomocí separačních metod (rešeršní práce)
Modern trends in the characterization of negatively charged poly- and oligosaccharides by separation methods (a review)
bachelor thesis (DEFENDED)
Advisor: Jáč, Pavel
Date Issued: 2016
Date of defense: 01. 06. 2016
Faculty / Institute: Farmaceutická fakulta v Hradci Králové / Faculty of Pharmacy in Hradec Králové
Abstract not found
Mykotoxiny v potravinách - citrinin a možnosti jeho stanovení (rešeršní práce)
Mycotoxines in food - citrinin and possibilities of determination (review)
bachelor thesis (DEFENDED)
Advisor: Šatínský, Dalibor
Date Issued: 2016
Date of defense: 01. 06. 2016
Faculty / Institute: Farmaceutická fakulta v Hradci Králové / Faculty of Pharmacy in Hradec Králové
Abstract not found