Hledat
Zobrazují se záznamy 1-3 z 3
Ovlivňování sportovního výkonu výživou
Influencing sports performance nutrition
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Soukupová, Šárka
Datum publikování: 2012
Datum obhajoby: 06. 09. 2012
Fakulta / součást: 1. lékařská fakulta / First Faculty of Medicine
Abstrakt nenalezen
Příjem vápníku ve stravě u profesionálních hráčů golfu
Calcium intake in the diet of profesional golfers
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Raška, Ivan
Datum publikování: 2019
Datum obhajoby: 17. 06. 2019
Fakulta / součást: 1. lékařská fakulta / First Faculty of Medicine
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá otázkou příjmu vápníku ve stravě u profesionálních hráčů golfu. Jedná se o skupinu v širokém věkovém rozmezí 18 až 66 let. V části jsou popsány základní funkce vápníku v potravinové zdroje, ...
This bachelor thesis deals with the intake of calcium within the nutrition of professional golfers. The group of examined individuals involves people aged 18 to 66 years old. The theoretical part describes the basic functions ...
This bachelor thesis deals with the intake of calcium within the nutrition of professional golfers. The group of examined individuals involves people aged 18 to 66 years old. The theoretical part describes the basic functions ...
Význam rybího masa ve výživě člověka a prevenci kardiovaskulárních onemocnění
The importance of fish in human nutrition and prevention of cardivascular diseases
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Bušová, Milena
Datum publikování: 2018
Datum obhajoby: 31. 07. 2018
Fakulta / součást: 1. lékařská fakulta / First Faculty of Medicine
Abstrakt: Fish are a perfect source of high quality proteins, vitamins and minerals which are also easily digestible. Sea fish contain considerable amount of Iodine and unsaturated omega-3 acids. Unfortunately, we in Czech Republic ...
Ryby jsou výborným zdrojem kvalitních a zároveň lehce stravitelných bílkovin, vitaminů a minerálních látek. Mořské ryby obsahují významné množství jódu a nenasycené mastné kyseliny omega-3. V České republice jsme bohužel ...
Ryby jsou výborným zdrojem kvalitních a zároveň lehce stravitelných bílkovin, vitaminů a minerálních látek. Mořské ryby obsahují významné množství jódu a nenasycené mastné kyseliny omega-3. V České republice jsme bohužel ...