Hledat
Zobrazují se záznamy 1-2 z 2
Výběr a konzumace masa a masných výrobků
Selection of meat and meat products
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Kudlová, Eva
Datum publikování: 2017
Datum obhajoby: 19. 06. 2017
Fakulta / součást: 1. lékařská fakulta / First Faculty of Medicine
Abstrakt: Maso a masné výrobky vždy patřily co do vlivu na lidské zdraví k velmi diskutovaným potravinám. V roce 2016 zařadil IARC masné výrobky do kategorie 1, tedy pro člověka karcinogenní látky a červené maso do kategorie 2A, ...
Meat and processed meat belong to the most discussed topic regarding an impact on human health. In 2016 IARC classified processed meat as a carcinogenic to humans class 1 and red meat as an probably carcinogenic to humans ...
Meat and processed meat belong to the most discussed topic regarding an impact on human health. In 2016 IARC classified processed meat as a carcinogenic to humans class 1 and red meat as an probably carcinogenic to humans ...
Výživa pacientů s Diabetes mellitus II.typu
Nutritional of patients with diabetes mellitus of the second type
Bakalářská práce (OBHÁJENO)
Vedoucí práce: Matoulek, Martin
Datum publikování: 2017
Datum obhajoby: 21. 06. 2017
Fakulta / součást: 1. lékařská fakulta / First Faculty of Medicine
Abstrakt: This bachelor thesis is focused on nutritional of patients with diabetes mellitus of the second type. The theoretical part defines type 2 diabetes mellitus. The incidence of type 2 diabetes mellitus has been increasing in ...
Bakalářská práce je zaměřena na výživu pacientů s diabetes mellitus 2. typu. Ve své teoretické části definuji diabetes mellitus 2.typu. Výskyt diabetu u nás i ve světě rychle stoupá. Ačkoli je k rozvoji diabetu nutná ...
Bakalářská práce je zaměřena na výživu pacientů s diabetes mellitus 2. typu. Ve své teoretické části definuji diabetes mellitus 2.typu. Výskyt diabetu u nás i ve světě rychle stoupá. Ačkoli je k rozvoji diabetu nutná ...