Now showing items 1-2 of 2

    • Stanovení senzoricky aktivních látek ve chmelu metodou GC-MS 

      Defence status: DEFENDED
      Zlochová, Tereza (Univerzita Karlova, Přírodovědecká fakulta, 2017)
      Date of defense: 12. 9. 2017
      Stanovení senzoricky aktivních látek ve chmelu metodou GC-MS Abstrakt Cílem této práce bylo stanovit senzoricky aktivní látky ze vzorku chmele pomocí plynové chromatografie s hmotnostní spektrometrií. Pro stanovení byly ...
    • Studium senzoricky aktivních látek chmele ve studeně chmelených pivech 

      Defence status: DEFENDED
      Zlochová, Tereza (Univerzita Karlova, Přírodovědecká fakulta, 2020)
      Date of defense: 2. 9. 2020
      Studium senzoricky aktivních látek chmele ve studeně chmelených pivech Klíčová slova: chmel, chmelové silice, studené chmelení, pivo, stárnutí piva, senzorické hodnocení piva Studené chmelení piva je v současnosti na trhu ...

      © 2017 Univerzita Karlova, Ústřední knihovna, Ovocný trh 560/5, 116 36 Praha 1; email: admin-repozitar [at] cuni.cz

      Za dodržení všech ustanovení autorského zákona jsou zodpovědné jednotlivé složky Univerzity Karlovy. / Each constituent part of Charles University is responsible for adherence to all provisions of the copyright law.

      Upozornění / Notice: Získané informace nemohou být použity k výdělečným účelům nebo vydávány za studijní, vědeckou nebo jinou tvůrčí činnost jiné osoby než autora. / Any retrieved information shall not be used for any commercial purposes or claimed as results of studying, scientific or any other creative activities of any person other than the author.

      DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
      Theme by 
      @mire NV