• Faktory ovlivňující výskyt biologicky aktivních polyaminů ve vybraných potravinách 

      Krausová, Petra (Univerzita Karlova, Přírodovědecká fakulta, 2007)
      Date of defense: 26. 9. 2007
    • Hodnocení zaměstnanců 

      Krausová, Petra (Univerzita Karlova, Filozofická fakulta, 2008)
      Date of defense: 9. 9. 2008
      Hodnocení zam stnanc je jednou z klí ových inností v dnešní moderní personalistice. Napomáhá organizaci získat informace a podklady o pracovních výkonech, jednání a pracovních schopnostech zam stnanc . Prost ednictvím ...
    • Volné a profesionální informační zdroje pro problematiku životního prostředí 

      Krausová, Petra (Univerzita Karlova, Filozofická fakulta, 2015)
      Date of defense: 14. 9. 2015
      Tato diplomová práce pojednává o volně dostupných a profesionálních elektronických informačních zdrojích pro problematiku životního prostředí, a to pouze o zdrojích dostupných prostřednictvím počítačových sítí (především ...

      © 2017 Univerzita Karlova, Ústřední knihovna, Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha; email: dspace (at) is.cuni.cz

      Za dodržení všech ustanovení autorského zákona jsou zodpovědné jednotlivé složky Univerzity Karlovy. / Each constituent part of Charles University is responsible for adherence to all provisions of the copyright law.

      Upozornění / Notice: Získané informace nemohou být použity k výdělečným účelům nebo vydávány za studijní, vědeckou nebo jinou tvůrčí činnost jiné osoby než autora. / Any retrieved information shall not be used for any commercial purposes or claimed as results of studying, scientific or any other creative activities of any person other than the author.

      DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
      Theme by 
      @mire NV