• Analýza organických příměsí v historických maltových materiálech 

      Defence status: DEFENDED
      Křížová, Iva (Univerzita Karlova, Přírodovědecká fakulta, 2012)
      Date of defense: 5. 9. 2012
      - 3 - Abstrakt Úkolem této diplomové práce bylo posoudit možnosti identifikace proteinových a lipidových aditiv, jakými jsou například krev, želatina, tvaroh, sádlo nebo vejce, v modelových vzorcích vápenných malt metodou ...
    • Otakar Skoupý 

      Křížová, Iva (2016)
    • Využití vibrační spektroskopie při studiu výtvarných děl - maltová pojiva 

      Defence status: DEFENDED
      Křížová, Iva (Univerzita Karlova, Přírodovědecká fakulta, 2010)
      Date of defense: 9. 9. 2010
      The aim of this work was to determine the possibility of identifying the protein and lipid additives, such as blood, gelatin, curd, lard or eggs, in the model samples of lime based mortars using infrared spectroscopy. We ...

      © 2017 Univerzita Karlova, Ústřední knihovna, Ovocný trh 560/5, 116 36 Praha 1; email: admin-repozitar [at] cuni.cz

      Za dodržení všech ustanovení autorského zákona jsou zodpovědné jednotlivé složky Univerzity Karlovy. / Each constituent part of Charles University is responsible for adherence to all provisions of the copyright law.

      Upozornění / Notice: Získané informace nemohou být použity k výdělečným účelům nebo vydávány za studijní, vědeckou nebo jinou tvůrčí činnost jiné osoby než autora. / Any retrieved information shall not be used for any commercial purposes or claimed as results of studying, scientific or any other creative activities of any person other than the author.

      DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
      Theme by 
      @mire NV