• Omega-3 nenasycené mastné kyseliny ve výživě 

      Hrušovská, Veronika (Univerzita Karlova, 3. lékařská fakulta, 2016)
      Date of defense: 7. 9. 2016
      This Bachelor thesis deals with the omega-3 polyunsaturated fatty acids used in nutrition. The thesis examines how well students of the Third Faculty of Medicine at the Charles University in Prague are informed about the ...

      © 2017 Univerzita Karlova, Ústřední knihovna, Ovocný trh 560/5, 116 36 Praha 1; email: admin-repozitar [at] cuni.cz

      Za dodržení všech ustanovení autorského zákona jsou zodpovědné jednotlivé složky Univerzity Karlovy. / Each constituent part of Charles University is responsible for adherence to all provisions of the copyright law.

      Upozornění / Notice: Získané informace nemohou být použity k výdělečným účelům nebo vydávány za studijní, vědeckou nebo jinou tvůrčí činnost jiné osoby než autora. / Any retrieved information shall not be used for any commercial purposes or claimed as results of studying, scientific or any other creative activities of any person other than the author.

      DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
      Theme by 
      @mire NV