Now showing items 1-4 of 4

    • Kvalita lipidů v potravinách 

      Defence status: DEFENDED
      Křivohlavá, Renata (Univerzita Karlova. 1. lékařská fakulta, 2011)
      Date of defense: 13. 6. 2011
      Univerzita Karlova vPraze 1. lékařská fakulta Specializace ve zdravotnictví Nutriční terapie Renata Křivohlavá Kvalita lipidů v potravinách Qualityof lipids in foods Bakalářská práce Vedoucí závěrečné práce: Doc. Dr. Ing. ...
    • Kvalitativní parametry vybraných potravin pro bezlepkovou dietu 

      Defence status: DEFENDED
      Jiříková, Eva (Univerzita Karlova, 1. lékařská fakulta, 2019)
      Date of defense: 4. 9. 2019
      Lepek obsažený v některých obilovinách hraje důležitou roli při výrobě pekařských výrobků. Je s ním však spojena také řada chorob, při nichž je nutné dodržovat bezlepkovou dietu. V první části práce je uveden stručný přehled ...
    • Nutriční a senzorická hodnota alternativ masa 

      Defence status: DEFENDED
      Gregorová, Ema (Univerzita Karlova, 1. lékařská fakulta, 2022)
      Date of defense: 16. 6. 2022
      Meat alternatives are playing an increasingly important role not only in the diet of vegetarians and vegans, their nutritional value and sensory properties are often a matter of discussion. The aim of this thesis was to ...
    • Nutriční a senzorická hodnota rostlinných nápojů jako alternativ mléka 

      Defence status: DEFENDED
      Němcová, Tereza (Univerzita Karlova, 1. lékařská fakulta, 2022)
      Date of defense: 26. 8. 2022
      The presented bachelor thesis deals with the issue of increasingly popular plant-based alternatives to cow's milk. The practical part focuses on the nutritional and sensory evaluation of beverages derived from oat grain. ...

      © 2017 Univerzita Karlova, Ústřední knihovna, Ovocný trh 560/5, 116 36 Praha 1; email: admin-repozitar [at] cuni.cz

      Za dodržení všech ustanovení autorského zákona jsou zodpovědné jednotlivé složky Univerzity Karlovy. / Each constituent part of Charles University is responsible for adherence to all provisions of the copyright law.

      Upozornění / Notice: Získané informace nemohou být použity k výdělečným účelům nebo vydávány za studijní, vědeckou nebo jinou tvůrčí činnost jiné osoby než autora. / Any retrieved information shall not be used for any commercial purposes or claimed as results of studying, scientific or any other creative activities of any person other than the author.

      DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
      Theme by 
      @mire NV